Gjiganti italian pas Mustafit


Gjiganti italian pas Mustafit.

Roma është duke kërkuar një mbrojtës që një kohë te gjatë dhe është gati për të bërë ofertën e parë.

Arsenali gjatë tërë verës është munduar të gjejë një blerës për shqiptarin që luan në kombëtaren e Gjermanisë.

Gjiganti italian është i hapur për një huazim duke përfshirë mundësinë për blerje.

Arsenali po kërkon 25 milionë euro për lojtarin.

Posti paraprak Posti tjetër

Recent Posts

Facebook