UEFA: Ky do të jetë çmimi i biletave për ndeshjet e Ligës së Kampionëve dhe Evropa Ligës


Shtëpia numër një e futbollit në botë, e ka bërë të ditur çmimin e biletave për ndeshje e Ligës së Kampionëve dhe Evropa Ligës.

Pra për Ligën e Kampionëve çmimi i biletave sillet deri në 70 euro maksimumi, ndërsa në Evropa Ligë do të jetë jo më shumë se 45 euro maksimumi.


Kështu, sipas ‘SportBible’ këto ulje të çmimeve ka pasur ankesa nga klubet spanjolle për të cilat nuk është aspak në favor kjo ulje e çmimeve, pavarësisht nga kjo ankesë, UEFA e ka marr vendimin përfundimtar.

Posti paraprak Posti tjetër

Recent Posts

Facebook