DATA SE KUR DO TË DËNOHET FRANCA PAS SKANDALIT ME HIMNIN E SHQIPËRISË

Gazeta franceze “L’Equipe” shkruan se incidenti me himnin kombëtar të Shqipërisë, në ndeshjen Francë-Shqipëri, nuk është pritur mirë nga UEFA, dhe është hapur një procedim disiplinor, më shumë në Insporti.com.

Gazeta franceze “L’Equipe” shkruan se incidenti me himnin kombëtar të Shqipërisë, në ndeshjen Francë-Shqipëri, nuk është pritur mirë nga UEFA, dhe është hapur një procedim disiplinor, më shumë në Insporti.com.

Posti paraprak Posti tjetër

Recent Posts

Facebook