JA VILA SUPERLUKSOZE NË MES TË MALIT KU PO JETON TANI VALI CORLEONE

Vali Corleone është një nga personazhet më të njohura shqiptare,i cili u bë i njohur për jetën luksoze të tij dhe veturat e shtrenjta.

King Corleone, kohë më parë është përballur edhe me drejtësinë, por pavarësishtë kësaj duket se ai ka marrë një vendim të ri.

Larg zhurmës së qyteve dhe në qetësi të plotë ndodhet villa e tij superluksoze ku po jeton tani djali nga Gjilani.

Posti paraprak Posti tjetër

Recent Posts

Facebook