Llorente, Mata dhe fenomeni Ronaldo bëhen partnerë biznesi

Fernando Llorente që tani është duke menduar për të ardhmen e tij pasi të jetë tërhequr nga futbolli.

Sipas Mundo Deportivo, sulmuesi i Napolit ka hapur një kompani së bashku me Juan Mata dhe Ronaldo Nazario, i cili tani është presidenti i Valladoilid.

Kompania, e cila do të merret me investime, është regjistruar paraditen e së mërkurës në Mercado Alternativo Bursatil, një kompani e cila merret me bursën spanjolle dhe tregjet financiare.

Posti paraprak Posti tjetër

Recent Posts

Facebook