Leipzig vs PSG | Drejtpërdrejt 🔴


Dy skuadra që viteve të fundit kanë investuar para të mëdha në ndërtimin e skuadrave të tyre, dhe po kërkojnë finalen e parë të Ligës së Evropës.

SHIKONI NDESHJEN KËTU
Posti paraprak Posti tjetër

Recent Posts

Facebook