PSG refuzon sërish Barcelonën për Neymarin

PSG refuzon sërish Barcelonën për Neymarin


PSG ka refuzuar ofertën e re të Barcelonës për yllin e skuadrës, Neymar.

Barcelona është munduar ta huazojë lojtarin me mundësi blerje për 150 milionë euro verën e ardhshme.

Kjo ofertë është refuzuar, ngase gjiganti francez po kërkon 250 milionë euro dhe një garantim nga gjiganti spanjoll që ta blejë brazilianin verën e ardhshme.

Të dy klubet do të vazhdojnë bisedimet në ditët e ardhshme.

PSG ka refuzuar ofertën e re të Barcelonës për yllin e skuadrës, Neymar.

Barcelona është munduar ta huazojë lojtarin me mundësi blerje për 150 milionë euro verën e ardhshme.

Kjo ofertë është refuzuar, ngase gjiganti francez po kërkon 250 milionë euro dhe një garantim nga gjiganti spanjoll që ta blejë brazilianin verën e ardhshme.

Të dy klubet do të vazhdojnë bisedimet në ditët e ardhshme.

Posti paraprak Posti tjetër

Recent Posts

Facebook