Danimarka - Anglia | Drejtpërdrejt | LIVE 🔴

Danezët vijnë në këtë sfidë mjaft të përgatitur, duke mundur të shfrytëzojnë skandalin që i ndodhi ‘Tre Luanëve’. Mason Greenwood dhe Phil Foden u përjashtuan nga lista e anglezëve, pasi thyen rregullat e karantinës duke marrë femra në hotelin e ekipit. SHIKO NDESHJEN KËTU
Posti paraprak Posti tjetër

Recent Posts

Facebook