Holanda - Italia | Drejtpërdrejt | LIVE 🔴


Holanda dhe Italia vihen sonte përballë njëra tjetrës, në kuadër të Ligës së Kombeve.
Italia vjen pas një barazimi me Bosnjën, kurse Holanda vjen nga fitorja kundër Polonisë.

SHIKO NDESHJEN KËTU
Posti paraprak Posti tjetër

Recent Posts

Facebook