Janƫ publikuar formacionet zyrtare pƫr ndeshjen Islandƫ dhe Angli.

Islanda luan si nikoqire e AnglisĆ«, nĆ« tentimin pĆ«r t’i bĆ«rĆ« njĆ« befasi tjetĆ«r, pas asaj nĆ« kampionatin evropian.

Islanda dhe Anglia do tƫ pƫrballen me njƫra tjetrƫn mƫ fillim nga ora 18:00.

Ndeshja do tƫ jetƫ e vlefshme pƫr Ligƫn e Kombeve.

Shiko ketu ndeshjen – LIVE


Previous Next