ZYRTARE: MESSI qëndron te Barcelona!


Tashmë është zyrtare, Leo Messi do të qëndrojë edhe për një vit te klubi i Barcelonës.Në një intervistë ekskluzive për faqen më të madhe të sportit në botë “GOAL”, Messi tha se kurrë nuk do të shkonte në gjyq dhe të përballej me skuadrën e zemrës, përcjellë indeksOnline.“Unë kurrë nuk do të shkoja në gjyq kundër klubit të zemrës sime, prandaj do të qëndroj te Barcelona”, tha Messi për “GOAL”.

Posti paraprak Posti tjetër