Anglia - Belgjika | LIVE 🔴

 

Angli – Belgjikë është ndeshja që merr vëmendjen sonte në kuadër të Ligës së Kombeve.

Në grupin e dytë të ligës A përballen Anglia dhe Belgjika, ndeshje ku nuk shihet të ketë favorit.

Anglia dhe Belgjika përballen në ‘Wembley’, në ora 18:00.

📺 SHIKO NDESHJEN

Posti paraprak Posti tjetër