Showing posts from January, 2021

Leicester - Chelsea | 𝗟𝗜𝗩𝗘 🔴

📺   SHIKO NDESHJEN ⚠ Nëse hapen reklama, kthehuni dhe provoni përsëri.

Arsenal - Newcastle | 𝗟𝗜𝗩𝗘 🔴

📺   SHIKO NDESHJEN ⚠ Nëse hapen reklama, kthehuni dhe provoni përsëri.

Cagliari - Milan | 𝗟𝗜𝗩𝗘 🔴

📺   SHIKO NDESHJEN ⚠ Nëse hapen reklama, kthehuni dhe provoni përsëri.�…

Inter - Juventus | 𝗟𝗜𝗩𝗘 🔴

📺   SHIKO NDESHJEN ⚠ Nëse hapen reklama, kthehuni dhe provoni përsëri.�…

Barcelona - Ath. Bilbao | 𝗟𝗜𝗩𝗘 🔴

📺   SHIKO NDESHJEN ⚠ Nëse hapen reklama, kthehuni dhe provoni përsëri.�…

More... That is All