📺 Shiko tani ndeshjet: Juventus - Lazio dhe Osasuna - Barcelona


[20:45] Juventus - Lazio | SHIKO


[21:00] Osasuna - Barcelona | SHIKO 

-------------------------------------------------
Posti paraprak Posti tjetër